Noviteti

Do mladenačkog izgleda lica u samo 10 minuta

Dobro smo upoznati s činjenicom da beauty gadgeti više nisu isključivo rezervirani za uporabu u salonima ljepote. Napredak tehnologije je omogućio da svaka žena može napraviti pravi tretman u privatnosti svoga doma i to uz minimalnu potrošnju vremena i maksimalnu učinkovitost.

Josipa Kusić

18/3/2021

PODIJELI

Od samog osnutka Faceworkout studija, promovirali smo filozofiju prirodne njege i neinvazivne borbe protiv znakova starenja  u čemu nam je od najveće pomoći poslužio upravo EMS Faceworkout PureLift – najpoznatiji neinvazivni gadget za oblikovanje lica.

EMS Faceworkout PureLift često nazivamo „malim čudotvorcem“ i to iz više razloga. Jedan od glavnih razloga je njegova učinkovitost i rezultati koje ćete vidjeti na svom licu nakon samo 10 minuta rada s uređajem.  PureLift podiže konture lica, osvježava kožu, daje joj mladenački i puniji izgled, što je želja svih naših klijentica koje dolaze u FaceWorkout studio. EMS FaceWorkout PureLift ujedno omekšava i dubinski čisti kožu, smanjuje natečenost i podupire limfnu drenažu te promiče dublje prodiranje proizvoda za njegu kože kao što su serumi, kozmetika i hidratizatori.

EMS Faceworkout PureLift
EMS Faceworkout PureLift

Elegantno dizajniran gadget u sebi krije nekoliko patentiranih tehnologija s naglaskom na 3valnu tehnologiju koja je ključna za aktivaciju mišića lica. Pomoću ove tehnologije mišići se zatežu i jačaju, a što se uređaj češće koristi, promjene na licu su trajnije. Važno je za naglasiti da je 3valna tehnologija jedinstvena i nemoguće ju je duplicirati, što EMS FaceWorkout PureLift čini najučinkovitijim gadgetom u beauty industriji.

Kako funkcionira 3valna tehnologija?

Iako PureLift radi na površinskom sloju kože (dermisu), njegova snaga se krije u mogućnosti penetracije u dublje slojeve gdje se događa aktiviranje mišića.  3valna tehnologija prodire sve do mišića i potiče ga na kontrakciju kojom isti jača i tonira se.  U pravom smislu riječi, PureLift se ponaša kao „teretana“ za mišiće lica. Ovisno o željenom učinku možete ga koristiti na više frekvencija (od 1300 do 1700 Hz). Frekvencija srednje i visoke jačine aktiviraju duboku mišićnu stimulaciju koja se može postići jedino s 3valnom tehnologijom.

EMS FaceWorkout PureLift
EMS FaceWorkout PureLift

Tretirajući ključne točke na licu u samo 10 minuta dnevno možete postići zavidne rezultate koje ćete primijetiti odmah. EMS Faceworkout PureLift je praktičnog dizajna i možete ga nositi u torbici, ako poželite napraviti tretman u pauzi za ručak na poslu. Izrađen je od hipoalergenskog otpornog materijala s ergonomskom ručkom koja maksimalno olakšava korištenje uređaja na licu, bradi i vratu. Uz gadget dolazi i specijalni FaceWorkout serum koji služi kao provođač, a ujedno osigurava da svi aktivni sastojci prodru do sloja kože gdje mogu izvršiti svoju funkciju dubinske hidratacije.

EMS FaceWorkout PureLift je dostupan u našem webshopu i u FaceWorkout studiju.

VEZANE OBJAVE

Prvi saznajte sve novosti, ponude i akcije iz našeg studija