Noviteti

Kako je počela naša priča

Na adresi Petrinjska 61 u Zagrebu, otvoren je beauty studio u kojem je sve podređeno neinvazivnim tretmanima lica koji su već neko vrijeme popularni među ženama i muškarcima u svjetskim metropolama.

Josipa Kusić

18/3/2021

PODIJELI

Iza FaceWorkout studija stoji Josipa Kusić, koja je proteklih desetak godina provela u inozemstvu radeći kao model za poznate modne i beauty brendove. Iako je godinama živjela i radila u Velikoj Britaniji, Josipa je sada kao bazu odabrala Zagreb, gdje je odlučila pokrenuti ovaj biznis: "Zahvaljujući svom poslu uvijek sam bila na izvoru informacija kada je riječ o trendovima u ljepoti. Dobar dio mog posla je održavanje izgleda i njega, te stvarno mogu kazati da sam u tom području probala sve neinvazivne metode koje se nude na tržištu. Tip sam žene koja voli prirodan izgled i smatram da je lijep i njegovan ten želja svake žene, bez obzira na dob i posao kojim se bave. Pri tom nisam pobornica agresivnih zahvata. Danas imamo toliko mogućnosti za održavanje lijepog izgleda da je odlazak pod nož stvarno zadnja stanica. Kompletna filozofija Face Workouta koju provodimo upravo počiva na znanstveno dokazanoj činjenici da s facijalnom vježbom na prirodan način aktiviramo 43 mišića našeg lica. Rezultati koje dobijete od učestalog provođenja te vježbe su čvrsta koža i puniji obrazi. Kako je metoda u potpunosti prirodna te se prilikom Face Workouta ne koriste nikakve igle ili slična pomagala, ne postoji ni vrijeme oporavka što je idealno za sve one koji se nakon tretmana moraju vratiti poslovnim obvezama, a pogotovo za žene koje ne žele raditi agresivne tretmane na svojoj koži." - kaže Josipa.

FaceWorkout studio u Petrinjskoj 61

Zanimalo nas je kako izgleda tretman te smo je upitali da nas provede kroz ovu signature uslugu koju Face Workout nudi: "Tijekom 30-minutnog "treninga" koji uključuje zagrijavanje, kardio, snagu i hlađenje, jedan od trenera studija izvest će niz pokreta za podizanje i skulpturiranje lica koji uključuju snažne pokrete gnječenja, povlačenja, guranja, utiskivanja i visoko energetskih udaraca, a u svrhu pojačavanja cirkulacije i proizvodnje kolagena. Zatim se koristi električni uređaj za stimulaciju mišića (EMS)-FaceWorkout Pro, kako bi emitirali blage, ali snažne valove koji stimuliraju mišiće, konturiraju jagodice i vraćaju elastičnost kože. Nakon ovog zahvata koža izgleda čvrsto i sjajno."

EMS FaceWorkout Pro uređaj vrši intenzivnu, ali bezbolnu, stimulaciju mišića i važi za jedan od vodećih neinvazivnih alata za sprječavanje i ispravljanje znakova starenja. EMS FaceWorkout Pro ujedno omekšava i dubinski čisti kožu, smanjuje natečenost i podupire limfnu drenažu te promiče dublje prodiranje proizvoda za njegu kože kao što su serumi, kozmetika i hidratizatori. Iako je Face Workout tehnika poslužila kao osnovna ideja za pokretanja biznisa, Josipa je svojim budućim klijenticama odlučila ponuditi široku lepezu usluga s tretmanima koji daju instantne rezultate.

Primjera radi, ako imate neki event, vjenčanje ili samo želite blistavu kožu prije večernjeg izlaska, svakako probajte jedan od tretmana koji se nude u beauty meniju, a za čije se provođenje koristi uređaj Jet Peel. Radi se o patentiranom FDA odobrenom sustavu terapije kože koji nudi bezbroj tretmana za svaki tip i stanje kože, od limfne drenaže, masaže, pilinga, 3-D kemijskog pilinga, do ekstrakcije i infuzije lijekova/koktela vitamina, minerala, hijalurona. JetPeelᵀᴹ tretira fine linije i bore, neujednačen ton kože, aktivne akne, masnu i zagušenu kožu, oštećenja od sunca, velike pore i znakove starenja. Jedan od takvih tretmana koji žene obožavaju je tzv. Hollywood Glow. Nakon limfne drenaže s detox vodom slijedi lagani piling lica s glikolnom kiselinom koji skida stanice mrtve kože i otvara pore. Potom se u kožu unosi koktel hijalurona, minerala i vitamina koji joj daje pravi energetski boost i čini je mekanom, sjajnom i glatkom.

U Face Workout studiju ne postoji klasičan cjenik s uslugama. Klijentice će umjesto toga dočekati Beauty Menu u kojem su popisani svi tretmani sa svojim učincima i sastavima, za svaki tip kože. Josipa je htjela svjež i moderan pristup klijenteli koja želi boraviti u ugodnom okruženju, opustiti se na sat vremena i napraviti nešto za sebe: "Žene su danas jako zaposlene. Vode poslove, brinu za obitelj, dan im je ispunjen raznoraznim obvezama i najmanje vremena imaju za sebe. Želja mi je da sve žene bilo koje dobi ovdje dolaze na svojih sat vremena zadovoljstva i da izađu iz studija s osmijehom na licu. Svakoj klijentici želimo dati personaliziranu uslugu koja će biti skrojena po njenom tipu i stanju kože. S takvim ciljanim djelovanjem možemo uspješno riješiti sve probleme koje imaju i garantirati im da će dobiti najbolji mogući rezultat. Feedback koji smo dobili nakon odrađenih tretmana u fazi pripreme za otvorenje studija je fantastičan. Klijentice su nas zvale već sljedeći dan i kazale da im koža izgleda zategnuto i sjajno. Za mene je to najbolja motivacija i dokaz da imamo vrhunski proizvod koji daje rezultat, što je jedino važno zar ne?" - kaže nam Josipa.

Zaštitno lice prve kampanje Face Workout studija je poznata hrvatska manekenka Mia Matić koja je pozirala fotografu Srećku Rundiću za seriju crno-bijelih vizuala na kojima dominiraju tri zaštitne boje studija - crvena, plava i žuta. Na upit što točno boje predstavljaju, Josipa nam je kazala da ćemo sve informacije dobiti na jesen kada će Face Workout na tržištu predstaviti svoja tri signature proizvoda. Uspjeli smo tek saznati da je riječ o beauty proizvodima vrhunske kvalitete koji su proizvedeni po najvišim mogućim standardima u Hrvatskoj. Jasno je da je ovaj studio samo prva aktivacija u nizu. Josipa ima velike planove koji se tiču širenja licence i osvajanja ostatka regije. S iskustvom koje je stekla i odlučnim stavom i entuzijazmom koje nam je iskazala tijekom razgovora nema nikakve sumnje da će u tome uspjeti.

IZVOR: BURO

VEZANE OBJAVE

Prvi saznajte sve novosti, ponude i akcije iz našeg studija